Условия за ползване

Условия и начин на ползване на Fire-TechInfo.com

Copyright © 2023 Всички права запазени.

Съдържанието на Fire-TechInfo.com е под защитата на Закона за авторското право и сродните на него права. При използване на информация от сайта е задължително позоваването му. Не се допуска публикуване, размножаване и всяка форма на комерсиално използване на съдържанията в сайта без писмено съгласие от издателя. Поставянето на връзки към материали в Fire-TechInfo.com е свободно.

Изпращането на материали за разпространение чрез Fire-TechInfo.com дава правото за тяхното възпроизвеждане и разпространение, както и за създаването на свързани материали. Клиентът носи отговарност за коректността и достоверността на съдържанието на всички изпратени за разпространение материали. Fire-TechInfo.com си запазва правото да не разпространява материали в случаите, когато това нарушава закона и етиката. Fire-TechInfo.com съдържа връзки и пренасочване към други интернет страници, поддържани от трети страни. Издателят не управлява и не контролира по никакъв начин, каквато и да е информация, продукти или услуги на страниците на тези трети страни и не носи отговорност за тяхната дейност и съдържание. Издателят си запазва правото да променя условията и начините на ползване на тази страница.

Политика за поверителност и защита на личните данни

Сайтът Fire-TechInfo.com е информационен сайт. Обмен на лични данни се осъществява единствено през формата за запитване, достъпна от бутон „Веъзка с нас“ на долното меню. Сайтът разполага с валиден SSL-сертификат за осигуряване на криптирана връзка с браузърите на потребителите. За да се изпрати съобщение е необходимо въвеждане на име на лицето за контакт, телефон за връзка и имейл адрес. В голямата си част, тези данни касаят юридически лица и нямат характер на лични данни. Все пак, ние изискваме съгласието на лицата за обработка на данните им при изпращане на съобщение. С тази цел разработихме нашата политика за поверителност и защита на личните данни за посетителите на сайта, нашите клиенти и контрагенти. Към нашата Политика за поверителност.

 

< oбратно към Начало