За нас

В България, Европа и Света хиляди компании, организации, институции работят в областта на пожарната безопасност. Те се занимават с проучване, разработване, производство, търговия, проектиране, обучение, оценка, инженеринг, поддръжка, профилактика… на системи и продукти за пожарна безопасност.

Стотици хиляди хора, отговорни за управлението, инвестициите, сигурността, производството, проектирането, технологиите, инженеринга, развитието, логистиката, закупуването… от различни области на индустрията и строителството, търсят решения, продукти и услуги за пожарна безопасност.

Нашата цел е възможно най-много хора от възможно най-много области да познават Вас, Вашите продукти и услугите, които предлагате. И ако това е и Вашата цел… Тогава… имате Нас: „Fire-TechInfo – медията, която познава Вас и Вашите продукти“.

Ние сме издател и оператор на Fire-TechInfo – порталът за пожарна безопасност. Порталът предоставя информация (статии, новини, събития, реклами, анализи, мнения, интервюта) от и за компании, организации, експерти, институции, архитекти, инженери, проектанти и всички заинтересовани лица от всички сектори на противопожарната индустрия.

 

< oбратно към Начало